Forbrukslån

Forbrukslån er i sterk vekst, og er definitivt gått ut av skyggen og over til å bli nordmenns favoritt-lån. Grunnen til dette er veldig enkel, fordi forbrukslån har uendelig mange bruksområder og det er ikke nødvendig med sikkerhet for lånet. Det tas utgangspunkt i din nåværende økonomi, så du skal ikke stille pant for lånet, eller forsvare bruken av det til en bankrådgiver.

Forbrukslån til hva du vil

Forbrukslån er unikt, i det, at du kan bruke de pengene du låner, på hva du ønsker. Forbrukslån kan nemlig være en finansieringskilde til utallige bruksområder. Bruk pengene du låner til flybilletter, hotell, charter-reiser, bruksgjenstander, inventar, ny TV, eller hva det skal være. Andre populære bruksområder, er bil, MC, caravan, ATV og båt.

Hovedpoenget med forbrukslån, er tross alt, at du ikke behøver å stille sikkerhet for mindre og større lånebeløp. Det kan være tidkrevende å få lånt selv mindre beløp av en ordinær bank, selv om dette selvfølgelig varierer, alt etter hvilken bankforbindelse du har.

Med denne typen lån, har du total frihet til å bruke de lånte pengene, på hva du vil. Det vil si, at lånet er helt uten noen restriksjoner, noe som er ganske unikt i denne sammenhengen.