Bitcoin

Bitcoin er den måten du kan ta vare på deg selv og familien om du vil starte med valutaspekulasjon på egenhånd. Bitcoin er en valuta som tillater deg å gjøre alt selv. Det er ingen grunn til at du skal bruke en agent eller en megler. Her er det bare å banke igjennom de ordene du selv trenger eller ønsker å plassere. Du sitter på verdiene mens du venter. Bitcoin er helt desentralisert fra all annen valuta. Du kan derfor gjøre akkurat det du selv ønsker og du kan derfor også ta alt med ro. Ingen grunn til panikk fordi man har latt andre gjøre det du selv kan gjøre. Vi leser om situasjoner i media hvor det meste handler om Bitcoin og hvordan, i noen situasjoner, finnes selskaper hvor man tar penger for investering i mynt. Personen med passordet dør og myntene er tapt for alltid.

Hvor kjøper du Bitcoin?

Det mest spennende med Bitcoin er å kjøpe og selge Bitcoin. Spesielt når du treffer bra og kjøper billig samtidig som du selger veldig dyrt. Er du en slik person som får med deg alt dette på rett tid vil du gjøre en kule. Da er det også viktig å starte. Hvor kjøper du Bitcoin blir det første spørsmålet? Du kan kjøpe Bitcoin på flere steder, men de eneste stedene du kan kjøpe Bitcoin er på nett. Det finnes mange forskjellige måter man kan kjøpe Bitcoin, men det letteste er nok å gå på nettsteder som Bitway for å handle. Da trenger du ikke å tenke på børser, bli medlem på forskjellige steder, samtidig som du må betale for å være med på ting.

Hvem kjøper du Bitcoin av?

Man kan stille seg spørsmålet ganske ofte om hvor man kjøper Bitcoin. Det finner man også svar på ganske raskt når man ser litt på nett eller går på den tryggeste tjenesten i Norge. Bitway er denne tjenesten. Om det fort blir vanskelig å ta med seg denne tjenesten vil det være enda mer å hente om det skal gjøres bedre. Det er viktig at du kjøper Bitcoin fra noen du stoler på. Her er det best å gå på en stor aktør. Hvis du får en tekstmelding fra en kar som ønsker å selge deg noe, men du ikke kjenner personen vil du nok sikkert tvile ganske raskt. Samme med Bitcoin, vær varsom.

Hva er en vekslingstjeneste?

En vekslingstjeneste er en tjeneste som gir deg Bitcoin mot penger. Du går på nett og bestiller de Bitcoin du ønsker. Betalingsmetoden er vanligvis kredittkort eller andre måter, som Vipps, for å kjøpe det du trenger. Når du har betalt får du Bitcoin. Det er en veldig enkel måte å kjøpe på, og mye bedre enn å gå igjennom en børs eller på andre måter finne en aktør i det store havet. Veksleren tar jobben for deg og gir deg det du ønsker.